2.3.09

Què s'ha dit sobre les pel.licules de "Els secrets de la Ruta de la Seda"

I els presents van opinar sobre "El silenci (Sokout)" de Mohsen Makhmalbaf:

- "La pel·lícula ens mostra, entre d'altres coses, el dia a dia de la poesia..."

- "És ben curiosa la relació que s'estableix entre la música de Beethoven, una persona sorda i el nen protagonista Jorshid, una persona cega..."

- "Inoblidable, de bellesa exquisida, amb un ritme que t'acarona..."

- "En els primers minuts m'ha enganxat una mica, però al final no m'ha acabat de fer el pes..."

- "La manera més plaent d'acostar-me a un món que desconeixia..."

i es va dir sobre "El camino a casa" de Zhang Yimou:

- "Deliciosa..."

- "La més bella i senzilla història d'amor".

- "... doncs, esta bé..."

- "L'ús del blanc i negre pel present i del color pel passat contradiu els cineastes més clàssics però al mateix temps dota d'una gran força la història d'amor"

- "Quant costa un bitllet per marxar ara mateix cap a la Xina...?"


- "No m'ho puc creure, és una història real...?"

- "M'ha encantat la bellesa de les imatges, la senzillesa de la història, la màgia de tot el relat... molt i molt bona..."

"Ja l'havia vista i no m'he volgut perdre l'oportunitat de tornar a gaudir d'aquesta història !!!".

I per acabar, en nom d'Amu Daria (Associació per a la promoció cultural de la Ruta de la Seda) agrair-vos de tot cor el suport i la participació rebuda en el cicle "Els secrets de la Ruta de la Seda" i especialment voldria esmentar a l'Olivier, el Bezhod, l'Asyl, el Manu, el Xavi, el Kim, la Núria, el Lluís, en Jordi i la Nàdia (que no s'han perdut cap dia) i d'altres persones que també han estat dia rere dia venint a totes les activitats, a la Cristina i la Laura de l'Espai 210, la Mercè i el Joan de Fronteras de Papel, en Javier del setmanari El Demà, el Dani de Sense Presses i el Roger de La Llanterna Màgica, la Yolanda i el Toni de Viatgeaddictes, el Gabriel de Nàufragiobrer, l'Oriol de Transitant -que ens va liar per organitzar el cicle- , la Karma del 3cat24, en Salvador de Sorrobloc que es va fer "visible", al somriure de la Eli, en Robertinhos (per descobrir la meva veritable vocació...), a la família, als amics i les amigues de sempre, als amics d'Espai Gràfic a Sant Andreu... i tants d'altres que han estat a prop, han participat i han gaudit amb les activitats...

Moltes gràcies !!! i fins el proper cicle...

Entrades relacionades:

3 comentaris:

llbono ha dit...

Gràcies a tu i la Sonia per tot el treball que heu fet. Fes extensible el nostre agraïment a totes les persones que han col·laborat en que aquest cicle fos possible.

Per nosaltres ha estat un plaer participar-hi i a més hem pogut conèixer en persona d'altres viatgers que seguim pels seus blogs i pàgines web.

Una abraçada i molta sort en el projecte del Salvador.

Anònim ha dit...

hola Edu,


em cometa una noia que li van agradar molt les pastes de l'ultim dia. et paso el seu mail perque li diguis on les vau comprar: janiccemartinez@hotmail.com

merci

出張ホスト ha dit...

女性会員様増加につき、当サイトの出張ホストが不足中です。女性の自宅やホテルに出向き、欲望を満たすお手伝いをしてくれる男性アルバイトをただいま募集していますので、興味のある方はTOPページから無料登録をお願いいたします