22.9.09

Què us sembla el web www.larutadelaseda.cat ?

Avui, us volia parlar d'una iniciativa que estem fent realitat un grup d'amigues i amics:

AMU DARIA, associació per a la promoció cultural de la Ruta de la Seda
,
va néixer a Barcelona l’any 2007 per fomentar l’intercanvi cultural entre Catalunya i els països d’aquesta Ruta i especialment amb Àsia Central.

Som un grup de persones viatgeres o de persones nascudes a l’Àsia Central o als països de la Ruta de la Seda, interessades per la història i l’art, apassionades per la fotografia, enamorades dels relats de viatges, de les llegendes i de les tradicions… i sobre tot, persones amb ganes de descobrir, compartir i aprendre dels pobles i cultures de la Ruta de la Seda: Turquia, Pròxim Orient, Caucas, Iran, Turkmenistan, Uzbekistan, Kirguizistan, Kazakhstan, Tadjikistan, Pakistan, Xinjiang, Tibet, Mongòlia i Xina.

Ens dediquem a donar a conèixer aquesta realitat a travès de xerrades, exposicions, activitats d’oci, documentals, cinema, etc… i a promoure projectes de cooperació internacional i cultural amb aquests països.

Actualment, estem treballant en la nostra web www.larutadelaseda.cat (encara ens queda força feina, però ja comença a tenir forma: podeu visitar les pàgines de l'Uzbekistan, el Kirguizistan, el Tadjikistan o el Pamir, o les seccions de Proverbis i contes, Amistats, Activitats o LLibres) i us voliem convidar a fer-li una primera ullada i a compartir les vostres opinions i suggeriments sobre la mateixa (ens podeu escriure a: amu.daria@yahoo.es -moltes gràcies!- o la mateixa web en la secció d'Actualitat -on es poden fer comentaris-).

I per últim, comentar-vos que en pocs dies començarem les activitats d'aquest nou curs: una mica de cinema, un viatge errant, un bon tast d'Àsia, alguna xerrada... fins aviat...

4 comentaris:

Montse V. ha dit...

Hola Eduard,

Em sembla fantàstica, hi ha molta informació i sembla molt útil. Pel proper estiu ja començava a pensar en marxar cap a Uzbekistán i em serà molt útil.

Salut,

Eduard ha dit...

Hola Montse,

Moltes gràcies !!! i ja saps, si vols qualsevol informació sobre l'Uzbekistan no dubtis en escriure'm o escriure a l'associació...

Una forta abraçada !!!

rhanya2 ha dit...

Em sembla ideal, Eduard! Cada vegada que escullo un viatge navego per la xarxa a fi de trobar-hi informació i, sobre tot, circuits que han fet altres persones i que sovint em serveixen de valiosíssimes guies turístiques.
No dubtis que la visitaré.
Una abraçada!!

Eduard ha dit...

Moltes gràcies Violette... i estic a la teva disposició per qualsevol consulta sobre viatges per aquests països.

Una molt forta abraçada !!!