28.4.09

Xerrada "Descobreix el Kirguizistan"

Un grup d’enamorats del món que ens agrada viatjar, conèixer i compartir ens hem unit en el projecte "Coneguem el món" per organitzar cada primer divendres de mes una xerrada al Centre Cultural Can Fabra (c/ Segre, 24-32) en el districte de Sant Andreu de Barcelona.

Comencem el proper divendres 8 de maig a les 19h. amb la xerrada “Descobreix el Kirguizistan”, una aproximació a la cultura, la història, les tradicions i els indrets més destacats d’aquest país de l’Àsia Central, a càrrec d’Asyl Ryskulova, de nacionalitat kirguís i una enamorada de la seva cultura i tradicions, i jo mateix, l’Eduard Balsebre, president de l’associació Amu Daria dedicada a la promoció cultural de la Ruta de la Seda.

Aquesta xerrada estarà acompanyada des del dia 4 i fins el 10 de maig de l'exposició "Mirades de la Ruta de la Seda" i el mateix dia de l'acte hi haurà un petit refrigeri amb productes del Kirguizistan. Us esperem a totes i a tots...

De moment, i per obrir boca, us convidem a descobrir les imatges de diferents viatgers que han gaudit de l'hospitalitat kirguís i de la bellesa dels paisatges: Lluís Bono, co-autor de la web "Més Enllà", Yann Arthus-Bertrand, Miguel Ordoñez, Jean Rousset o Aki Hito.

I també us recomano la lectura d'algunes entrades sobre el Kirguizistan publicades en aquest mateix bloc com: Manas, l'èpica d'un poble, Osh: L'obertura Larsen, Una nit a Tash Rabat, La música celestial: Tengir-Too o Osh Bazaar a Bishkek. I si voleu saber més d'aquest país podeu trobar força informació en els enllaços del web Coneguem el Món.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Eduard, sembla molt interessant així que allà ens veurem.

Patufet ha dit...

Hola Eduard, et felicito per aquesta fantàstica iniciativa.
Per motius laborals no podré assistir a aquestes xerrades, però espero que hi vingui molta gent!
Fins aviat.

Laura.

Eduard ha dit...

Moltes gràcies Laura i moltes gràcies Anònim/a... estic segur que ens ho passarem bé...

Núria Borràs ha dit...

Felicitats per la iniciativa i per ajudar-nos a recordar i a assaborir de nou aquestes meravelloses terres.

Els de Mesenllà no hi faltarem.

Una abraçada!

Mercè Salomó ha dit...

Eduard, allà hi seré!

Una abraçada i fins divendres!

Gabriel ha dit...

Realment és envejable el bon esperit que teniu per intentar difondre la vostra passió.
Sort amb aquest nou cicle de xerrades i tant debò tingueu força difusió!

Eduard ha dit...

Moltes gràcies a tothom... realment penso que va estar força bé i que tothom va gaudir de la bellesa, la cultura i la història del Kirguizistan... una forta abraçada !!!

ESPACIO GAF ha dit...

Hola un saludo... Muy buena la info que tienes en el blog.

También tengo uno que es sobre la Isla Margarita en Venezuela .. Si puedes visitalo
Gracias

Laura ha dit...

Hola Eduard!

Molt bona iniciativa! M´escrigueres fa un temps per a participar en el vostre grup pero no vaig tindre temps a contestar. Vaig a estar visquent a Kirguistán, si necessiteu recopilar informació o el que siga sobre Kg. estare gustosa de comparir-ho amb vosaltres.

Salud! i que continue el viatge!