20.6.09

Vicente Ferrer

«Tinc molt clar que cap acció bona no es perd en aquest món. Sempre quedarà en algun lloc.»


«Ha arribat el moment de continuar la gran tasca que Vicente va començar i de continuar difonent els seus ideals de compromís amb els més desafavorits, així com l'acció per posar remei al patiment al món.» Anna Ferrer



Una vida impressionat i una feina impressionant que cal continuar... De tot cor, gràcies...

Us convido a visitar la web de la Fundació Vicente Ferrer, l'entrevista a Vicente Ferrer del programa (S)avis de TV3 i el bloc de l'Eduard Muntaner, Com gotes a l'oceà (on he trobat la imatge que encapçala aquesta entrada).

5 comentaris:

Josep M. Ferrer ha dit...

Gràcies per aquesta entrada. Quina passada, com un sol home pot arrossegar una multitud de gent tan gran i pot canviar tantes coses cap a millor!!!

zel ha dit...

Tots ens sentim un xic orfes, la veritat és que em va commoure la imatge dels familiars, quina valentia, quina esperit! Els homes grans no es perden, hi són per sempre.

Salut!

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Gràcies per l'enllaç Eduard, ets molt amable.

Vicenç Ferrer ha estat un gran home i un savi. Ens queda el seu llegat, i el consol de que els projectes a Anantapur continuaran endavant de la mà de l'Anne, en Moncho i tot el gran equip de la fundació.

Salut!

almodhena ha dit...

hola que tal! permítame felicitarlo por su excelente blog, me encantaría tenerlo en mi directorio y tambien tengo un blog relacionado a turismo .Estoy segura que su blog sería de mucho interés para mis visitantes !.Si puede sírvase a contactarme almodhena099@gmail.com

saludos
almodhena

Pablo ha dit...

Un homenatge necessari. Gràcies pels enllaços.