29.5.09

Descobreix Mongòlia

Com us comentavem fa ara poc menys d'un mes un grup d’enamorats del món que ens agrada viatjar, conèixer i compartir ens hem unit en el projecte "Coneguem el món" per organitzar cada primer divendres de mes una xerrada al Centre Cultural Can Fabra (c/ Segre, 24-32) en el districte de Sant Andreu de Barcelona.

La segona xerrada arriba el proper divendres 5 de juny a les 19h. amb el títol: "Descobreix Mongòlia" una aproximació a la cultura, la història, les tradicions i els indrets més destacats del bressol de l’imperi més gran de l’antiguitat a càrrec d'en Xavi Tarafa, amant dels viatges, l’esport i l’aventura, que durant dos mesos va recórrer aquest extens país en bicicleta, de na Undarmaa Bayanbat, vicepresidenta de l’Associació de Mongòlia a Barcelona, i d'en Baadai, tots dos uns grans amants i difusors del seu país i la seva cultura.

Aquesta xerrada estarà acompanyada a partir del dimarts 2 de juny d'una exposició de fotografies i quadres de Mongòlia en el primer pis de la Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra, i el mateix dia de l'acte hi haurà un petit refrigeri amb productes de Mongòlia. Us esperem a totes i a tots...

2 comentaris:

zel ha dit...

El més trist és que ens morirem sense conéixer el món on hem viscut...sort que dins cada persona hi ha tot un món...

Petons!

Mercè Salomó ha dit...

Eduard, sento no poguer anar a aquesta xerrada.

Ja ens veurem a l'altre!!

Salutacions!