22.1.10

BARCELISTAN, l'ànima d'Àsia Central a Barcelona

En el marc de les activitats que Amu Daria, associació per a la promoció cultural de la Ruta de la Seda, realitzem habitualment, el proper dijous 28 de gener a les 20.30h al Bar Soho (c. Vallespir, 18, al costat de l’Estació de Sants) tenim el plaer de convidar-vos al naixement d’un nou projecte anomenat BARCELISTAN.

BARCELISTAN és un espai de trobada a la ciutat de Barcelona on periòdicament totes aquelles persones interessades per l’Àsia Central, i com no, de persones establertes arreu de Catalunya d’origen centre asiàtic, coincidim per escoltar música, compartir una copa, veure una pel·licula o gaudir d’una exposició de fotografies.

BARCELISTAN és el nom d’aquesta primera trobada que vol crear un ambient distès i relaxat en el Bar Soho del popular barri de Sants, on ens acompanyarà un fil musical amb els millors artistes d’Àsia Central, una exposició de fotografíes d’aquesta zona del món i la possibilitat de prendre una copa mentre donem pas a conèixer-nos i compartir experiències i records.

En resum, un espai obert a la xerrada, a la tertúlia i al mestissatge que esperem us sigui d’interès. Esteu totes i tots convidats el proper dijous 28 !!!

Entrades relacionades:
Xerrada "Descobreix el Kirguizistan"
Cicle "Els secrets de la Ruta de la Seda"
Acte "Khotan, un oasis de seda y jade"
La Ruta de la Seda arriba a Montcada i Reixac

3 comentaris:

zel ha dit...

Enveja, ja vindria, espero que hi hagi gent, el programa promet!

Josep M. Ferrer ha dit...

Doncs a veure si m'hi puc fer arribar, tot i que poca cosa en se de la Ruta de la Seda. Moltes gràcies per aquestes propostes tan exòtiques i interessants!!!

Eduard ha dit...

Moltes gràcies a tots dos !!!

Penso que pot estar la mar de bé... segur que com a mínim aprendre'm alguna cosa i compartirem una bona estona... i de moment, sembla que s'està apuntant força gent...

Una forta abraçada !!!